email :
TEL: 04-4037488
FAX: 04-4037488
SEKAPUR SIREH

ABSTRAK

Sekolah Kebangsaan Taman Hi-Tech mula beroperasi pada 01.01.2003 dengan azam yang tinggi pada awalnya untuk melaksanakan visi dan misi sekolah iaitu menjadi antara 10 buah sekolah terbaik di negeri Kedah menjelang tahun 2010. Terletak di kawasan perindustrian Kulim Hi-Tech telah membantu sekolah mengalami perubahan yang mebanggakan sehingga kini. Matlamat sekolah adalah menerima murid tanpa mengira kaum untuk menimba ilmu berlandaskan Falsafah Pendidikan Kebangsaan. Seterusnya meneruskan kecemerlangan dalam ko-kurikulum selaras dengan hasrat dan pekeliling Kementerian Pelajaran yang mewajibkan pelaksanaan aktiviti kokurikulum dijalankan dua jam seminggu. Adalah menjadi hasrat sekolah agar dapat mewujudkan satu watak khas bagi sekolah ini agar dikenali dan digeruni dalam bidang akademik dan koakademik. Barisan pentadbir dan guru-guru berpengalaman akan menjadi pemangkin kepada aspirasi yang dicanang agar impian menjadi Sekolah Berprestasi Tinggi berjaya digapai.

MAKLUMAN

Monday, 20 June 2011

KEJOHANAN OLAHRAGA TAHUNAN SKTHT 2011Pada 19 Jun 2011 Sekolah Kebangsaan Taman Hi-Tech telah mengadakan kejohanan sukan tahunan 2011 yang sangat meriah. Tahniah kepada semua guru yang menjayakan kejohanan ini. Sesungguhnya kerjasama antara semua pihak telah menjayakan kejohanan kali ini.

1 comments:

opaquartuccio said...

Best Slot Machine Games - Mapyro
Find the best slots games in Washington and 남원 출장안마 Washington State, with mapyro's 김천 출장샵 detailed reviews, 태백 출장안마 ratings, 의왕 출장마사지 features & payouts. Find the 광명 출장안마 best casinos in

BERITA SEMASA SKTHT

Guru-guru yang ingin memasukkan berita tentang persekolahan 2013 bolehlah berhubung dengan Admin


 

blogger templates | Make Money Online