email :
TEL: 04-4037488
FAX: 04-4037488
SEKAPUR SIREH

ABSTRAK

Sekolah Kebangsaan Taman Hi-Tech mula beroperasi pada 01.01.2003 dengan azam yang tinggi pada awalnya untuk melaksanakan visi dan misi sekolah iaitu menjadi antara 10 buah sekolah terbaik di negeri Kedah menjelang tahun 2010. Terletak di kawasan perindustrian Kulim Hi-Tech telah membantu sekolah mengalami perubahan yang mebanggakan sehingga kini. Matlamat sekolah adalah menerima murid tanpa mengira kaum untuk menimba ilmu berlandaskan Falsafah Pendidikan Kebangsaan. Seterusnya meneruskan kecemerlangan dalam ko-kurikulum selaras dengan hasrat dan pekeliling Kementerian Pelajaran yang mewajibkan pelaksanaan aktiviti kokurikulum dijalankan dua jam seminggu. Adalah menjadi hasrat sekolah agar dapat mewujudkan satu watak khas bagi sekolah ini agar dikenali dan digeruni dalam bidang akademik dan koakademik. Barisan pentadbir dan guru-guru berpengalaman akan menjadi pemangkin kepada aspirasi yang dicanang agar impian menjadi Sekolah Berprestasi Tinggi berjaya digapai.

MAKLUMAN

Saturday, 28 June 2014

Tahniah diucapkan kepada semua guru dan bekas guru-guru SK Taman Hi-Tech kerana pengiktirafan yang diterima pada tahun ini. Bermula tahun 2014 Sk Taman Hi-Tech telah berada dalam kelompok sekolah kluster kecemerlangan. Terima kasih juga diucapkan kepada mantan Guru Besar kerana anda adalah pencetus kepada SKK ini. Kepada guru-guru yang masih berada di SK TAMAN HI-TECH,  teruskan kecemerlangan anda seterusnya menuju ke arah pengiktirafan yang lebih baik.Guru Besar Menghadiri Majlis Sekolah Kluster Sijil Pengiktirafan
Replika Cek Yang Diterima

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua warga SK Taman Hi-Tech. Teruskan kecemerlangan anda untuk terus memacu sekolah-sekolah di daerah Kulim Bandar Baharu.


0 comments:

BERITA SEMASA SKTHT

Guru-guru yang ingin memasukkan berita tentang persekolahan 2013 bolehlah berhubung dengan Admin


 

blogger templates | Make Money Online